Vaata, kes olid juunikuus parimad maaklerid

Maakler näeb palju vaeva, et just tema klientide kuulutused saaksid enim tähelepanu ja leiaksid seeläbi ka ostja. Tunnustame maaklereid nende hea töö eest ja toome Sinuni juunikuu TOP  10 maaklerid, kelle kuulutusi vaadati juunikuus kõige rohkem.

 

Esimene koht läheb Marikale, kelle kuulutusi vaadati Kinnisvara24.ee portaalis kokku 22 746 korda. Marika töötab Uus Maa Kinnisvarabüroos alates 2013 aastast. Tegutsemispiirkonnaks on Tartu ja selle ümbrus. Hariduse poolest on Marika sisearhitekt, samuti on ta õppinud psühholoogiat.

Vaata, millised kuulutused tõid Marikale sellise hea tulemuse siit >>   

Teise koha sai Imre Hardõkainen. Imre oli eelmisel kuul kolmandal kohal. Imre töötab kinnisvara sektoris alates 2007. aastast ning peab oma suurimaks tugevuseks suurt kogemuste pagasit selles valdkonnas. Imre tegeleb peamiselt äri- kui ka elukondliku kinnisvara müügi-, üüri- ja ostutehingute vahendamisega. Tema motoks on: “Võimatuid asju ei ole olemas!”
Imre kuulutusi vaadati juunikuus  Kinnisvara24.ee portaalis 20 542 korda.
Kõiki Imre kuulutusi näed siit >>

Kolmanda koha sai Oliver Parra. Oliver töötab CKE Kinnisvarabüroos. Oliveri kuulutusi vaadati juunikuus Kinnisvara24.ee portaalis 13 913 korda.
Tutvu tema kuulutustega siit >>

 

Neljanda koha sai Merle Rohtmets. Merle töötab Arco Vara kinnisvarabüroos. Merlel on pikaajaline kogemus korterite, majade, talukohtade ning uusarenduste müümisel ja üürimisel nii Tartus kui kogu Lõuna-Eestis.

“Enda suurimaks tugevuseks pean lahenduste, mitte vabanduste otsimist. Hindan kõrgelt häid suhteid. Mind köidab uute kodude rajamine alates projekteerimisest, ehitusprotsessist, tehnilistest lahendustest kuni sisekujunduseni välja, samuti vanade hoonete renoveerimine ja rekonstrueerimine. Tänu vaheldusrikkale tööle lõputute võimalustega ennast täiendada ning areneda on saanud tööst elustiil, mida armastan!”

Merle kuulutusi vaadati kokku 13 120 korda. Merle kuulutusi näed siit >>

 

Viienda koha sai Risto Saaremets. Risto töötab LAAM Kinnisvaras, tema kuulutusi vaadati kokku 11 882 korda. Risto kuulutustega saad tutvuda siit >>

 

 

6.  Renne Merilo
7.  Riho Mõisaäär
8.  Rait Kuusik
9.  Aime Opermann
10. Merike Ploom-Lindmaa

Palju õnne kõigile! 🙂

Hea maakler, kui soovid ka järgmisel kuul siin topis olla, siis meil on sulle idee, kuidas saada tasuta lisareklaami oma kuulutustele, vaata lähemalt siit >>


Seotud artiklid