Vaata ahvatlevaid kinnisvarapakkumisi kuurortlinnas Pärnus

Kas ka sina oled unistanud suvekodust Pärnus? Või soovid veeta seal paar nädalavahetust suve jooksul?

Oleme sinu jaoks välja toonud mõned kõige silmapaistvamad kinnisvarapakkumised Pärnu linnas ja selle lähiümbruses. Ei oma tähtsust, kas soovid osta või üürida päevaks või kolmeks kuuks– valikut jagub kõigile.

Viska pilk peale, sest suvi ei ole enam kaugel!

Luksuslik ridaelamu Pärnu kesklinnas, 385 000€

Piisavalt luksust ja palju ruumi. Tubadesse on paigaldatud kõrgekvaliteediline BOSE helisüsteem, vannitubades 2 mullivanni, parkimiskohad kahele autole jpm. Vaata, milliseid võlusid on veel Pärnu kesklinnas asetseval ridaelamu korteril sulle pakkuda.

Vaata lähemalt siit >>

Terrassiga korter rannarajoonis, 125 000€

Kõrgete legede ja avarate klaaspindadega detailideni läbimõeldud korter, kus on kasutatud kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid ehituslahendusi. See korter on mõeldud neile, kes armastavad lõõgastuda lihtsas, kuid modernses keskkonnas.

Vaata lähemalt siit >>

Suvituskorteri üüripakkumine, 490€

Suvituskorter Pärnu rannarajoonis ootab lühiajalisi üürnikke. Suur päikesepoolne rõdu imeliste suveõhtute nautimiseks, kaks magamistuba, elutuba avatud köögiga ja kõigele lisaks ka saun – kui oled parasjagu puhkust planeerimas, siis viska kindlasti pilk peale. Korterit on võimalik üürida ka nädala kaupa.

Vaata lähemalt siit >>

Suvila Kabli külas, 77 000€

Kui oled unistanud oma suve veetmisest mõnes baieri mägimajakeses, siis see pakkumine võib sulle meeldida. 1988 aastal ehitatud huvitava arhitektuurilise lahendusega suvila tüüpi maamaja Kabli külas ootab endale uut omanikku.

Vaata lähemalt siit >>

Elegantne villa Esplanaadi tänaval, 535 000€

Kui „villa“ on märksõnaks, millest suvekodu otsimisel lähtud, siis järgnev pakkumine ei jäta sind  külmaks. 2017. aastal valminud elamu pakub silmapaistvat arhitektuuri koos avara ja kvaliteetse interjööriga. Supelranna läheduses asuva villa väärikateks naabriteks on näiteks Rannapark ja Ammende Villa.

Vaata lähemalt siit >>

Majaosa üürimine rahulikus eeslinnas, 350€

3-toaline majaosa sobib neile, kes soovivad Pärnu võlusid nautida pisut rahulikumas keskkonnas. Kinnise aia, õlgkatusega grillimisnurga ja kuue voodikohaga majaosa ootab puhkama nii peresid kui meeldivaid sõpruskondi. Üürida on võimalik päeva, nädala või kuu kaupa.

Vaata lähemalt siit >>

Stiilne korter kuurortlinna südames, 123 000€

See korter röövib juba esmasel vaatlusel sinu südame. 2016. aastal uuenduskuuri läbinud korter on loodud hoole ja armastusega. Suviselt päikeseküllane veranda on koht, kus veeta sumedaid suveõhtuid oma parimate sõprade või kalli perekonna keskel.

Vaata lähemalt siit >>

Ajaloohõnguline korter kesklinnas, 59 000€

2015 aastal uuenduskuuri läbinud ja maitsekalt kujundatud korter sobitub ideaalselt üldisesse miljöösse. Mõne sammu kaugusel asub kõik eluks vajalik – õdusad südalinna kohvikud ja kõrgelt hinnatud restoranid, turg, supelrand jpm. Kirsiks tordil on loomulikult kena ja privaatne sisehoov, mis lubab unustada ümberkaudse linnasagina.

Vaata lähemalt siit >>


Seotud artiklid