Vaata 72 miljonit eurot maksvat katusekorterit!

New Yorgi kinnisvaramaastikul lööb laineid üks tõeliselt eriline kuulutus — nimelt üritatakse 72 miljoni euro eest maha müüa üht Manhattanil asuvat katusekorterit. Lisaks vägevale korterile ootab ostjat hulk atraktiivseid lisaboonuseid – kosmosereis, oma jaht, mõned luksusautod – ühesõnaga täiuslik elustiilipakett!

Korter on müügis olnud üle 800 päeva ja ilmselt loodetakse erinevate lisaväärtustega elamisele siiski ostja leida. Lisaks Virgin Galactic’i korraldatud kosmoselennule ootavad ostjat kaks Rolls-Royce’i Phantom’i seeria autot, üks Lamborghini Callardo Spyder, isiklik jaht, aasta jagu õhtusööke kahe Michelini tähega pärjatud Daniel Boulud’tipprestoranis, oma personaalkokk ja kossupiletid vip-loožis.

Luksuslik penthouse hõlmab enda alla 1400 ruutmeetrit ning seal on kokku 24 tuba, millest 10 magamistuba ja 10 vannituba. Kortermaja juurde kuulub ka tenniseväljak, bassein, piljardituba, spordiklubi, ujula ja palju muud.

Ostja saab korteriga kaasa ka kesmisest kõvasti kõrgemad igakuised arved — 14 000 euro eest maksusid ja keskmiselt 11450 euroseid kommunaalarveid.

Artikli allikas: www.delfi.ee.

 


Seotud artiklid