TOP 10 kinnisvarakuulutused, juuni 2018

Siin on sulle Kinnisvara24.ee juunikuu enim vaadatud kuulutuste TOP 10. Juunis oli meil ligi 17 000 kuulutust kokku ja kõige populaarsemad olid just need kuulutused.

1. LUKSUSLIK ELAMU PIRITA LINNAOSAS, HIND 640 000€

Müüa hästi ehitatud eramu, mis asub kaunilt haljastatud aias. Maja paikneb ainulaadses asukohas –ümberringi asub mõnus eramajade miljöö roheluse keskel. Lisaks on lähedal tenniseväljakud ja spordirajad.

Tutvu kuulutusega siit.

2. MAJA VIIMSI VALLAS, PÜÜNSI KÜLA, HIND 450 000€

Müüa luksuslik 4-toaline maja koos suure krundi, basseini ja külalistemajaga.

Maja asub Viimsis, koduses ja rahulikus rajoonis. Mereni on vaid 500 meetrit. Ühest küljest on krunt piiratud metsaga, mis muudab hoovi väga privaatseks. Krundi suurus on 2934 m2.

Tutvu kuulutusega siit.

3. VALGUSKÜLLANE KORTER TARTUS, HIND 62 000€

Müüa valgusküllane ning soe 2-toaline korter Roosi tänaval. Korterelamu asub kesklinna pooles osas ning kõik vajalikud teenindusasutused on jalutuskäigu kaugusel. Korteri pindala on 39.80 m2 ning seal on 2012. aastal teostatud täielik renoveerimine.

Tutvu kuulutusega siit.

4. ILUS MAJA MEREÄÄRSES PIIRKONNAS, TABASALU 277 000€

Müüa hinnatud mereäärses piirkonnas ilus maja ja maitsekalt ning kaunilt haljastatud aed. Kinnistu on privaatne, kuhu naaber ei näe. Maja on ühekorruseline ning praktilise ning mugava planeeringuga – avatud köök-elutuba, kust pääsab päikeselisele terrassile ja sisehoovi.

Tutvu kuulutusega siit.

5.OMANÄOLINE MAAKODU RAASIKU VALLAS, HARJUMAA, HIND 185 000€

Müüa omanäoline maakodu, rahu ja loodust armastavale perele. Müügis peamaja, vana elumaja, grillimaja, laut ning suur kuur. Laudahoone pole küll ammu kasutust leidnud kuid seal on olemas kanade kasvatamiseks ruumid ja varustus, jäneste puurid ning palju lisaruumi teiste koduloomade pidamiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

6. ILUS PALKSUVILA KOSE VALLAS, HARJUMAA, HIND 49 999€

Müüa ilus palksuvila suure terrassi, avara väljakuga, nurgapoolse krundiga. Olemas oma puurkaev, uued täispuit uksed(pakettaknad), täispuit parkett just hooldatud, uus laotud praeahi koos pliidi ja soojamüüriga ning palju muud huvitavat.

Tutvu kuulutusega siit.

7. 3-TOALINE KORTER MUSTAMÄEL, TALLINN, HIND 75 000€

Müüa kõigi mugavustega korter Mustamäel. Tegemist on hästi hoitud ja hubase 3-toalise korteriga, mille kõik toad asetsevad eraldi. Kolm aastat tagasi on teostatud remont kõigis tubades, koridoris, vannitoas ning köögis.

Tutvu kuulutusega siit.

8. VANA TALUKOHT KUREPALU KÜLJE ALL, TARTUMAA, HIND 119 000€

Müügis oli 9212 m2 suurusel kinnistul asuv u. 1920. aastal ehitatud ja aastal 2014 renoveeritud elamu. Elumaja on säilinud oma ehitusaegse ilmega!

Kui otsisid looduskaunist paika, kuhu luua uus ja omanäoline maa- või suvekodu, siis see võis olla suurepärane pakkumine.

Tutvu kuulutusega siit.

9. KAUNIS MAJA ROPKA LINNAOSAS, TARTU, HIND 165 000€

Kui eelistad elada linnas nagu maal ning oma vaba aja soovid veeta päris oma aias, siis see pakkumine on Sulle.

Tegemist on 1997. aastal rekonstrueeritud suurepärase asukohaga elamuga. Läheduses on tagatud mugavaks eluks kogu vajalik infrastruktuur. 1 km raadiuses on kool, lasteaiad, spordiklubid, toidupoed ja bussipeatused.

Tutvu kuulutusega siit.

10. KVALITEETNE 3-TOALINE KORTER MUSTAMÄEL, HIND 90 000€

Mustamäe veerel on saadaval heas korras ja läbi maja planeeringuga 3-toaline korter. Kuna korter asub neljandal korrusel, siis kahelt rõdult avanevad ilusad vaated mõlemale poole maja.

Ühistranspordi ühendus kesklinnaga väga hea – bussid ja trollid. Tondi Selver ja Magistrali keskus asuvad 5 minutilise jalutuskäigu kaugusel ja kohe maja taga asub lasteaed.

Tutvu kuulutusega siit.

Kõiki Kinnisvara24 kinnisvarakuulutusi näed siit>>

Vaata ka maikuu TOP  10 kinnisvarakuulutusi >>


Seotud artiklid