Top 10 kinnisvarakuulutused, august 2018

Augustis oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku ligi 20 000 kuulutust. Toome välja augustikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee augustikuu kuulutuste TOP 10.

1. Eksklusiivne kahekorruseline eramu mere ääres, hind 1 200 000€

520m2 üldpinnaga eramu asub Tallinnas privaatsel eraldatud tänaval. Maja on kapitaalselt renoveeritud kaks aastat tagasi ning materjalideks on kasutatud ainult kalleid disain elemente ja kvaliteetset tehnikat.
Nutika planeeringuga stiilselt sisustatud eramu vastab ka kõige nõudlikuma ostja vajadustele.

Tutvu kuulutusega siit.

2. Kvaliteetselt renoveeritud villa Hispaanias, hind 1 390 000€

Villa on on oskuslikult renoveeritud ja sisustatud Rootsi disaineri käe all ning kasutatud on ainult tippkvaliteedilisi materjale ja seadmeid. Majast avanevad suurepärased vaated Vahemerele ja rannad ning Marbella keskus jäävad vaid mõneminutilise autosõidu kaugusele.

Tutvu kuulutusega siit.

3. Kaunis majakene vaikses rajoonis Toila alevikus, hind 155 000€

Maja on valminud 2017. aastal ning on valmis vastu võtma oma esimesi elanikke. Tegemist on suurepärase asukohaga! Läheduses asuvad Toila park, Spa hotell, promenaad ja meri.

Tutvu kuulutusega siit.

4. Üürimaja kaunil Põhja-Eesti rannikul, hind 550€/kuu

Maja, mis asub merest vaid mõne sammu kaugusel. Seal viibimise teevad mõnusaks avar merepoolse vaatega terrass, saun, rahulik ning privaatne ümbruskond. Tallinna südalinn asub vaid 30-minutilise autosõidu kaugusel.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Merekaldal asuv unikaalne maja koos oma rannaga, hind 199 990€

1985 ehitatud võimas suvila on saanud 2010 uue projekti ja laienduse. Majas on kokku 4 magamistuba ning suur võimas läbi kahe korruse elutuba koos kaminaga. Lisaks pakuvad silmailu fantastilised päikeseloojangud otse tagahoovis.

Tutvu kuulutusega siit.

6. Omanäoline maakodu rahu ja loodust armastavale perele, hind 185 000€

Pakkumine neile, kes soovivad kolida linnast maale ning alustada näiteks talupidamisega. Ühes pakkumises on koos peamaja, vana elumaja, grillimaja, laut ning suur kuur. Kõigele lisaks asub kinnistul rikkalik viljapuu- ja põõsastega aed.

Tutvu kuulutusega siit.

7. Liivaranniku äärne maja Ihasalu külas, 680€/kuu

Mõnus suvemaja, mille akendest avaneb vaade merele ja terrassidelt võib astuda vaid paari sammuga privaatsele liivarannale. Suurepärane paik lõõgastumiseks ja linnakärast eemaldumiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

8. Hubane 2-toaline korter Tallinnas, hind 85 900€

Suurepärane pakkumine otse omanikult. Hoole ja armastusega valminud 2-toaline korter Tallinnas Lasnamäe linnaosas. Asukoha puhul on tegemist Lasnamäe kõige rohelisema piirkonnaga. Läheduses asuvad tervisespordirajad ja Pirita rand.

Tutvu kuulutusega siit.

9. Kaasaegne ning ülisäästlike kuludega elamu Tartus, hind 159 000€

Siin saavad omavahel kokku moderne arhitektuur ning hästi läbimõeldud funktsionaalsus. Väga kõrge ehituskvaliteediga eramu millel on suurepärane soojapidavus ja madalad ülalpidamiskulud. Elamiskeskkond on turvaline ja peresõbralik. Ümbruses palju rohelust ning kõik vajalik käe-jala juures.

Tutvu kuulutusega siit.

10. Konuvere jõe lõunakaldal paiknev kaunis renoveeritud Konuvere mõis, hind 677 000€

Mõisa klassitsistlik peahoone on ehitatud 19. sajandi alguses. Mõis on rajatud Rennenkampffide suguvõsa poolt. Konuvere mõisaansambli moodustavad lisaks mõisale park tiikidega, peahoone ees klassikaline ringtee, mõisa tagant voolab mööda jõgi. Kõrvalhoonetest on jääkelder ja uuesti rajatud tall. Mõisa kõrval on arteesia kaev.

Tutvu kuulutusega siit.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.

Vaata ka juulikuu Top 10 kinnisvarakuulutusi>>.


Seotud artiklid