Suvine kodukontor – mõnus mõte!

Sooja ja valget aega on Eestimaal vähe ja sellepärast tuleb igast viimasest kui suvepäevast võtta, mis võtta annab. Mis tähendab seda, et kui vähegi võimalik, ära sõida kontorisse, vaid sea mõnus suvine kontor sisse koduaias või maamajas.

Aiamaja

Lase ehitada või osta väike puidust aiamajake. Garanteerime, et see kodukontor saab nii mõnus, et varsti ei sõida ka su naabrid enam tööle, vaid soetavad endale oma aiamajakese.

Aiamajas pole sul vaja isegi elektriga mässata, sest sülearvuti aku peab vastu tunde ja valgust on ka palju.

Vana talumaja väikseim tuba

Kas oled suveks vanasse talumajja kolinud? Siis on sul seal kindlasti üks mõnus tagakamber, mis seisab praegu täitsa tühjalt. Ja kas selle aken pole mitte vaatega õunapuuaiale? Vot sinnasamasse väiksesse tuppa seagi oma kodukontor sisse.

Kui töö on tehtud, saad kambriukse kinni tõmmata ja suviste tegemiste juurde naasta, ilma et ükski pastakas või arvutiekraan töömuresid meelde tuletaks.

Vana laud ja tänapäevane tool

Usume, et sul on kodus või suvilas mõni lauake, millel õiget kasutust pole. Just sellest saadki endale nüüd kontorilaua teha, sest kui palju see sülearvuti ja paar paberilehte ikka ruumi võtavad. Vaata ainult, et lauajalad oleksid õige kõrgusega. Värskenduseks võid laua ilusa halli või valge värviga üle värvida.

Vanale lauale sobib paariliseks nüüdisaegne ja mugav tool. Võib-olla on sul kiusatus tööd teha ilusal vanal puutoolil, aga su selg, kael ja muud kohad tänavad sind pärast, kui oled oma tööpäevad õiges ergonoomilises asendis mööda saatnud.

Vintage kirjutuslaud

Osta kodusesse kontorisse vana kirjutuslaud, mis näeb nii vinge välja, et saada või pilt ajakirja! Tuju läheb iga kord heaks, kui uksest sisse astud, ja töö lausa lendab käes! Oleme selle järele proovinud.

Värsked lilled lauale

See on meie produktiivsuse salanipp. Värsked põllu- või aialilled loovad mõnusa meeleolu.

 

Koli oma kontor aeda

Kui sul toas kontori jaoks ruumi pole, siis saad ilusa ilma korral ka õunapuu alla oma töötoa sisse seada. Vaata, et otsene päike sulle ja arvutiekraanile peale ei paista, muidu ei tule sul töötegemisest midagi välja.

Pööning kasutusse

Paljudel majadel on mõnusa atmosfääriga pööning, mis on aga täiesti kasutamata. Tihtipeale on seal otsaakengi, nii et ka valgusega pole mingit muret. Kui sul on selline pööning olemas, siis kaalu seda mõtet.

Kui kodukontor pole siiski sinule, siis siit leiad suur valik ärikinnisvara üle Eesti >>

 


Seotud artiklid