Soovid ise oma kinnisvara müüa või üürile anda? Vaata neid nõuandeid!

Mõned veebisaidid võivad tekitada tõsist peavalu: küll ei leia sa loogilisest kohast vajalikku nuppu või on ühe lihtsa tegevuse jaoks vaja kümmet klikki. Meie kinnisvaraportaalis käivad asjad igatahes lihtsamini.

Kinnisvarakuulutuse lisamine on lihtsam kui …

… no ütleme nii, et see on lihtsam kui paljud asjad. Mõnest veebipoest võib väikese asja ostmine nii pikaks protsessiks osutuda, et sa ei mäleta, mida sa üldse osta tahtsid. Aga olgu, räägime nüüd toredatest asjadest edasi.

Kui soovid ise korteri või maja üüri- või müügikuulutust lisada, siis meil on sulle ennekuulmatult hea uudis: kuulutuse lisamine võtab aega vaid mõne minuti. Sa ei pea tuhlama dokumentides ega andmebaasides, sest meie kinnisvaraportaalis saad need andmed avalikest andmebaasidest tõmmata vaid paari klikiga.

Sa ei pea kusagilt järele vaatama, kui suur on sinu korteri, maja või krundi pindala, milline küttesüsteem sul on ja sa ei pea teadma isegi mitte seda, mitu korrust on su majal.

Ühe klikiga saad avalikest andmebaasidest kuulutusele lisada:

  • tubade arvu
  • pindala
  • mitmendal korrusel su korter asub
  • mitu korrust su majal on
  • ehitusaasta
  • küttesüsteemi
  • katastritunnuse
  • katuse ja seinte materjali
  • fassaadimaterjali
  • maa sihtotstarbe
  • veevarustuse ja kanalisatsiooni tüübi
  • jpm

Rõdu, terrassi, garderoobi ja muude mõnusate lisade olemasolu saad oma kuulutusele lisada vaid, kui teed linnukesed vastavatesse kastidesse.

Korteri seisukorra, magamistubade arvu ja muud tähtsad andmed, mis on ostu- või üürihuvilistele vajalikud, saad lihtsasti valida rippmenüüdest.

Täidame veel mõned väljad sinu eest

Lisame omalt poolt juurde lähedalasuvad koolid, lasteaiad, bussipeatused ja poed.

Paar olulist asja veel

Kirjuta oma korterile või majale hea müügitekst. Mõtle, miks on seal hea elada ja miks huvilised peaksid just sinu kinnisvara vaatama tulema. Vajadusel kasuta mõne tuttava abi, kel sulg hästi jookseb.

Ja tee kindlasti kas ise või professionaali abiga head pildid. Oleme mobiiltelefoniga kinnisvara pildistamisest pikemalt kirjutanud siin.

Jaga oma kuulutust sotsiaalmeedias

Kuulutus üleval? Väga hea. Nüüd jaga seda sotsiaalmeedias nii palju kui saad, sest mida rohkemate inimesteni see jõuab, seda suurem on tõenäosus, et nende hulgas on sinu korteri või maja uus üüriline või omanik.

Jaga oma kuulutust kindlasti meie portaali lingiga ja märgi postitusele juurde #kinnisvara24. Miks? Meie vaatame Facebookis hashtag´iga #kinnisvara24 jagatud kuulutused regulaarselt üle ja anname huvitavamatele ja suurema leviga kuulutustele ka omalt poolt hoogu juurde. Reklaamine neid oma Facebooki lehel ja ostame neile sotsiaalmeedias lisareklaami. 

Ja veel üks hea nipp: kui sul on eriti vinge müügitekst, hakatakse kuulutust juba ainuüksi selle pärast jagama.

Müügiga kiire?

Kas oled kuulnud ka meie tasemeteenusest? See tähendab, et kui sul on müügiga kohe eriti kiire, saad oma kuulutuse väikse tasu eest teistest ettepoole tõsta.

Lisa tasuta kuulutus siit >>


Seotud artiklid