Pildid seina!

Kas sinu kodus laiutab tühi valge sein, mis ei jõua ära oodata, et see millegagi täituda saaks? Kas sa ei julge pilte seina panna, sest kardad, et see ei näeks nii kena välja nagu ajakirjades? Saladus peitub tegelikult piltide paigutamises. Ka sina võid oma koju luua sellise galerii seina, et kõik tuttavad dekoraatori numbrit küsida tahavad. Vaata järgi, kuidas!

1. Liblika paigutus

Kasuta seda siis, kui sul on vähe pilte või kui soovid midagi väga esile tõsta. Sellise paigutuse puhul polegi oluline, kas kõik pildid omavahel ka tonaalsuse poolest sobivad ja võid muretult piltides kasutada erinevaid temaatikaid.

2. Tetris

Näeb huvitav välja, mõjub korrektsena ja kena vaadata! Ideaalne koostamaks pildiseina viimati fotograafi juures tehtud perepiltidest, mida nii väga eksponeerida tahaks.

3. Kokteil

Kasuta seda, kui armastad elegantset interjööri. Sellisesse koju sobivad hästi just ümarad pildiraamid, mis olid populaarsed vanematel aegadel. Ümaratesse pildiraamidesse sobivad hästi vanavanemate portreed või vanemad perepildil. Laiadesse raamidesse aga hoopis erinevad vaated või olustikud. Miks mitte segada omavahel ka fotod ja maalid.

Ole loov ja loo ka enda seadeid! Pane aga tähele, et enne planeeri kogu paigutus ette paberil. Hea on ka enne oma seade põrandale ette laduda, ja kõik täpselt välja mõõta. Vaid nii võid olla kindel, et augud, mis seina tulevad, ei ole asjata.


Seotud artiklid