Löö töölaud särama

Töölaud on koht mis on meile tugev kaaslane terveks päevaks- asugu see kontoris, koduses töötoas, üürikorteris või ühikas. Selle taga peaksid olema garanteeritud ainult head mõtted,  innovaatiliste ideede lained ja maailma muutused! Kuidas aga lauale veel enam jumet lisada?

1. Lisa midagi rohelist

Kui sa muidu eriline rohenäpp ei ole, siis on heaks kaaslaseks erinevad sukulendid. Eriti lahedad näevad välja näiteks pisikesed kaktused ja mis kõige parem- nende hooldamine on imelihtne! Sukulenttaimesid võid leida erinevatest aianduskeskustest või ehituspoodide taimeosakondadest. Need on hetkel väga populaarsed ja seetõttu kergelt kaubandusest leitavad.

2. Kasuta lahedaid aksessuaare

Et lauale mõnusat tunnet lisada, kasuta lahedaid aksessuaare! Mõni super-äge märkmik, millesse sa kunagi kirjutada ei raatsi, lahe küünlajalg, vaas või hoopiski mõni retro kaamera. Kõik mis sind kõnetab on õige ja hea auraga väikesed esemed on imelised abilised su tööpäeva õnnestumisele või õppimisele kaasa aitamisel.

3. Organiseeri

On väga oluline, et töölaud püsiks korras. Sellele aitab kaasa see, kui hoiad asjad korrastatult-organiseeritult. Kasuta abivahenditeks korvikesi, karpe, topse ja ära lase ühelgi kirjaklambril end valede asjade seas üksikuna tunda. Tore on see, et erinevaid abivahendeid on rohkelt saada ja veelgi toredam on erinevaid karpe taaskasutada ning neile ise uus ilme anda!


Seotud artiklid