KUI TIHTI SA PEAKSID…

Meie kodus ümbritsevad meid igasugused asjad mis lisaks igapäevasele riietepesule samuti tähelepanu vajavad. Aitame sind ja toome välja näitliku juhise, kui tihti millelegi tähelepanu pöörama peaks!

Padjad

Sõltuvalt padjast, aga umbes iga kolme kuni kuue kuu tagant.

Aknad

Kaks korda aastas. Kuid pane tähele, et kui elad suure tee ääres siis võivad aknaklaasid seda siiski rohkem vajada.

Madrats

Kaks korda aastas. Siiski ei vaja madrats võimatut katset enda pesumasinasse surumiseks vaid piisab, kui puhastad seda tolmuimejaga ja eemaldad käsitsi kõik muud esineda võivad plekid.

Ahi

Kaks korda aastas. Tänapäeval on õnneks palju isepuhastuvaid ahjusid, kuid kui sinu oma selline pole, siis võta paar korda aastas see aeg, et ahi käsitsi puhtaks teha.

Rahakott

Igal nädalal! Raha on üks räpasemaid asju millega meil tegemist teha tuleb. Puhasta rahakott kas märgade taskurättide või mõne muu puhastusvahendi abil.

Pesumasin

Igal kuul! Pesumasin kogub endasse rohkelt mustust ja baktereid ja vajab igakuist hooldust.

Külmkapp

Igal nädalal! Võta igal nädalal aeg, et külmkapp üle käia, ära visata kõik aegunud ja üle vaadata oma jäägid. Muu hulgas puhasta ka sisu erinevatest plekkidest ja bakteritest.

Voodipesu

Kord nädalas! Voodisse koguneb rohkelt mustust, tolmu, higi. Lisa oma kalendrisse märge, et voodipesu iganädalaselt vahetatud saaks!


Seotud artiklid