Kodu sügiseks valmis

Käes on sügis ja koos sellega hulk langevaid lehti, suurenenud sademete hulk ning porilombid on vallutanud kõik tänavad. Kuidas aga kodu selleks kõigeks ette valmistada? Meilt saad mõningaid häid näpunäiteid.

Aseta esikusse vihmavarju hoidja

Nii tead sa alati, kust seda leida ja ühtlasi on olemas kindel koht, kus see rahulikult kuivada saab. Vihmavarju hoidjaid on erinevaid ja neid leiab praktiliselt kõikidest kvaliteetsematest sisustuspoodidest.

Sea üles spetsiaalne jalatsite kuivatuskoht

Kui jalatsitele sobib, kasuta selleks põrandasoojendusega ala. Mõned kummikud pole aga mõeldud soojaga kuivatamiseks ja võivad vajada muud lahendust, näiteks rippumist mõnel restil.

Kasuta porivaipa

Need ei ole kallid, kuid on suured abilised kodudes keskkonnas. Juhtub ju ikka, et keegi poriste jalanõudega hetkeks tuppa marsib ja endast jäljed maha jätab. Porivaip võtab aga suurema mustuse rutakalt endasse ja tõsisem kahju jääb tegemata.

Kas sul on ikka piisavalt nagisid

Suvised kardiganid ja kerged jakid on nüüd puhkusel ja need asenduvad ruttu paksemate jakkide, parkade ja mantlitega. See täjendab seda, et sul on vaja tunduvalt rohkem riputuskohti kui soojemal perioodil. Vaata oma seis kriitiliselt üle!

Vaata ka, mis aiatööd tuleks teha septembrikuus >>


Seotud artiklid