4 põhjust, miks elada oma majas

Kodu on koht, kus sa pead ennast hästi tundma. Kodus taastad oma jõuvarud ning tunned ennast turvaliselt ja mugavalt. Oma maja on selle ülesande täitmiseks üks parimaid võimalusi. Siin on sulle 4 peamist põhjust, miks eelistada oma maja.

Miks elada oma majas?

1. Suurem privaatsus

Kuigi inimene vajab täisväärtuslikuks eluks sotsiaalset suhtlust siis samaväärselt vajab ta võimalust olla omaette ja privaatselt ennast välja puhata. Oma maja ja privaatne aed pakuvad selleks parimaid võimalusi.

2. Suurem elamispind

Oma maja saad sa kujundada ideaalselt oma vajaduste järgi ning üldjuhul on ka elamispind eramute puhul suurem kui seda võrrelda korteritega. Suurem elamispind vähendab stressi, külg-külje kõrval elamise tunnet ning võimaldab paremini ennast igapäevaselt tunda ning välja puhata. Praktikas tähendab see seda, et igal pereliikmel on rohkem ruumi oma asjadele ning paremad võimalused oma koduste hobidega tegelemiseks.

3. Oma aed

Oma koduaed on üks väärtuslikumatest põhjustest, miks elada oma majas. Koduaeda turvaliselt mängima saadetud lapsed, aias grillimine või niisama aias puhkamine annab erilise rahuolu tunde ning teeb kodus olemise tõeliselt nauditavaks. Oma majas ja aias on oluliselt lihtsam pidada koduloomi ja pakkuda oma neljajalgsetele sõpradele parimaid elamistingimusi. Paljud majaomanikud väärtustavad aga võimalust ise oma koduaias käed mulda panda ja ennast proovile panna iluaia rajamisega või selleks, et oma koduaia isekasvatatud saadustest värsket toidulauale lisaks saada.

4. Kulude läbipaistvus ja mõjutamise võimalus

Oma maja elamiskulud on sageli odavamad, kui mõnes poole väiksema pinnaga korteris elades. Kui kortermajade puhul määratakse erinevad tariifid ja kuluartiklite tegemise kord ühistu juhtliikmete või üldkoosoleku otsustega, siis oma maja puhul on kulud täielikult läbipaistvad ja ka otseselt mõjutatavad, kas läbi tarbimise või läbi enda otsuste. Oma majas saab majandada optimaalselt ning soovi korral ka vägagi säästlikult.

Vaata müügis olevaid majasid siit >>

Allikas: Finnlog


Seotud artiklid