3 nippi kodu külalistesõbralikuks muutmisel

Sulle meeldib külalisi võõrustada, aga tahaksid oma koduse keskkonna viia selles osas hoopis uuele tasemele? Toome välja mõned kasulikud punktid mille järgimine sind natukene aidata võib.

Muusika

aitab kaasa mõnusa keskkonna loomisele. Aga pane tähele, et see liiga intensiivne poleks ja liigselt jutukõminat ei varjutaks. Küll aga on tänapäeval kõik väga lihtsaks tehtud ja sa ei pea tunde arvutis istuma, et sobivat nimekirja headest lugudest kokku panna.

Sul on kaks lihtsamat võimalust:

* Kasutada Spotify juba valmis tehtud kanaleid. Näiteks vali midagi mõni Jazz, Blues või Chill kanalilt.

* Minna muusikapoodi ja osta mõni “kodumuusika” plaat! Neid leidub vahel ka sisustuspoodides ja isegi Zara Home kauplusel on neid valikus üsna mitu.

Hubasus

on oluline! Sul võib see kodus enda teadmatagi olemas olla, kuid siiski toome välja mõned punktid, mis selle õige hubase-koduse õhkkonna saavutamisel abiks on.

* Lisa koju küünlaid, rohkelt küünlaid. Igale poole! Aknalauale, telekakapile, veiniriiulile, kohvilauale, seintele. Igale poole! Õhtu saabudes kustuta ära laelamp ja süüta mõned küünaldest.

* Taustavalgus on pea sama oluline kui küünlad. Taustavalgus on see valgus, mis pigem väikeseid alasid valgustab. Lugemislamp su lemmik tugitooli kõrval või riiulil olevad lambikesed millel kindlamat ülesannet polegi. Kaval viis on koju riputada ka igasuguseid lambipirnide kette- need teevad suur töö ära!

Lõhn

Igal kodul on oma lõhn, mis seguneb kokku asjadest, mis meil kodus on. Pereliikmete lemmik parfüümidest, eilsest õhtusöögist ja lõbusast nädalavahetusest metsas. Me ei saa ise seda kokku panna ega valida, mis sinna lõhna pannakse. Küll aga saame me valida endale erinevaid kodulõhnastajaid!

Sisustuspoodides on suur valik erinevaid kodulõhnastajaid mis kujutavad endast enamasti klaasist anumat ühes lõhnaga, kuhu sisse on torgatud bambusest tikud. Neid koju sobitades tagad endale alati mõnusa ja hea kodulõhna!

Pane tähele, et pereliikmed ise harjuvad selle lõhnaga ruttu ära aga see ei tähenda, et lõhnastaja enam ei töötaks. Külalisi rõõmustab see aga igal korral edasi!

Loe ka, mis on vajalikud asjad külalistetoas >>


Seotud artiklid